Može li tjedan gore započeti? Kao da nije dosta što je ponedjeljak, i to još kišan, pogledajte što je jutros snašlo putnike ovog Prometovog autobusa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kao da nije dosta što je ponedjeljak, i to još kišan, putnike na Prometovoj liniji broj 16, Ninčevići – HNK – Ninčevići, jutros je dodatno dotukao javni prijevoz.

Krenuli ljudi ranom zorom na posao, jedva dočekali bus da se onako sneni konačno sklone od kiše i možda odrijemaju još 5-10 minuta do odredišta, no ništa od ugodne vožnje na toplom i suhom kakvoj bi se nadao svaki normalan putnik koji pošteno plati svoju autobusnu kartu ili šoferu spremno pokaže pokaznu.

U kakvim su se uvjetima jutros vozili putnici Prometove 16-ice najbolje svjedoči fotografija koju nam je poslala jedna ogorčena čitateljica, a u par riječi nam je i opisala svoje traumatično iskustvo:

‘Prozori otvoreni (isti se ne mogu zatvoriti), voda curi sa svih strana, sjedala natopljena, na podu rijeka. Očito im je sigurnost putnika na prvom mjestu. Sramota!’, požalila nam se jedna od putnica koja je za ovu avanturu uredno platila 13 kuna.

Preuzeto sa: SLOBODNA DALMACIJA

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: