Najveće kino u Dalmaciji otvara se u Splitu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Do kraja godine u Splitu će se otvoriti najveće kino u Dalmaciji, najavili su iz tvrtke Blitz-CineStar. Pojasnili su da je riječ o njihovom novom projektu CineStar Split 4DX™, multipleksu koji se otvara u trgovačkom centru Mall of Split, a koji će biti opremljen najsuvremenijom tehnologijom koja gledanje filmova dovodi na potpuno novu razinu.

Novi multipleks će imati devet kino dvorana koje će biti opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima će osiguravati pravi užitak gledanja filma na ‘wall to wall’ platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav.

– Ovo najveće kino u Dalmaciji imat će ukupno devet dvorana i 1386 sjedala, a uz jedinstvenu eXtreme dvoranu veliki interes pobuđuje 4DX™ dvorana, koju CineStar dovodi u Split zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX tehnologiji, prisutnim u 50 zemalja s preko 49.000 4DX sjedala u 400 multipleksa. Otvaranjem ove 4DX dvorane i Split se, kao treći hrvatski grad, nakon Zagreba i Rijeke, upisuje na mapu 4DX gradova u svijetu – poručila je Maja Popović iz CineStara.

Dodali su kako će u 4DX dvorani biti prikazivani filmovi svih hollywoodskih studija, a jedan od prvih su ‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’.

– Novim multipleksom u Splitu, CineStar će svojim posjetiteljima pružiti mogućnost kombiniranja pogodnosti Loyalty Cluba te on line kupovine za dva kina na dvije lokacije, u Joker Centru te u centru Mall of Split, te će s ukupno 14 dvorana ponuditi posjetiteljima najveći izbor filmova u svakom trenutku – zaključila je Popović.

IZVOR: dalmtinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: