Objavljen Javni poziv za financiranje programskih sadržaja lokalnih medija

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grad Split u suradnji s Hrvatskim novinarskim društvom i Sindikatom novinara Hrvatske po prvi je put raspisao Javni poziv za financiranje programskih sadržaja lokalnih medija.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva je 115.000,00 eura, najmanji iznos sredstava koji se putem Javnog poziva dodjeljuje za financiranje programskih sadržaja je 5.000,00 eura, a najveći iznos sredstava koji se dodjeljuje je 30.000,00 eura. Prijavljeni programski sadržaj provodi se u 2023. godini, a prihvatljivo vremensko razdoblje za provedbu je razdoblje od 1.1. – 31.12.2023. godine. Natječajne prijave ocjenjivat će neovisno, stručno povjerenstvo predloženo od strane Hrvatskog novinarskog društva.

Cilj financiranja programskih sadržaja putem Javnog poziva je doprinijeti jačanju profesionalnih kapaciteta novinara, poboljšanju uvjeta rada i razvoju organizacijskih kapaciteta te osnivanju novih, posebno neprofitnih medija zajednice.

Tekst Javnog poziva nalazi se na web stranici Grada Splita, pod rubrikom Natječaji i oglasi, a ostaje otvoren do 2. lipnja 2023. godine.

http://split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/javni-poziv-za-finaniranje-programskih-sadrzaja-lokalnih-medija

Share.

Leave A Reply