Po Splitu jučer i danas maskirani muškarci pljačkali razne objekte prilikom čega je jedna osoba ozlijeđena

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
U Splitu, Kaštel Starom i Podstrani protekla dva dana zabilježene su drske krađe u kojima su počinitelji nerijetko bili naoružani ili agresivni…

Razbojništvo

Jutros oko 7.00 sati u Splitu, u Velebitskoj ulici, u prodavaonicu su ušle tri maskirane osobe i fizički napali djelatnika te otuđili novac. Napadnuti djelatnik je prevezen na pružanje liječničke pomoći, dok je u tijeku očevid i kriminalističko istraživanje.

Prijetio pištoljem

Jučer rano ujutro oko 4.40 sati u Splitu u Velebitskoj ulici, maskirani muškarac je ušao u automat klub i uz prijetnju pištoljem od djelatnice otuđio novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Kradu bez imalo oklijevanja

Jučer su zabilježene dvije drske krađe i to oko 12.20 sati, u Kaštel Starom, Put Blata kada je u prodavaonici nepoznati muškarac naočigled djelatnice istrgnuo novac i pobjegao. Nadalje, oko 16.50 sati, u Podstrani u Grljevačkoj ulici također u prodavaonici dvojica maskiranih muškaraca su iskoristila nepažnju djelatnica i  otuđili ladicu s novcem. Obavljen je očevid i provodi se kriminalističko istraživanje.

Share.

Leave A Reply