San Sustipanske Noći: Manifestacija se odgađa za kolovoz, evo novih datuma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
 
San Sustipanske Noći se odgađa za kolovoz. – izvijestili su organizatori. 

Njihovo priopćenje donosimo u nastavku.

S obzirom na nove mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite, koje su nastupile od 1. srpnja, i kratkog perioda prilagodbe koji imamo i pošto je većina ulaznica kupljena u lipnju kada su stare mjere vrijedile, nažalost našli smo se u nezgodnom položaju i morali smo izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetnom za fanove izvođača i manifestacije. A to je nažalost – odgoda manifestacije za 10. i 11. kolovoza. 

 
Pojašnjavaju da je San Sustipanske Noći najavljen u lipnju kada je situacija bila malo drugačija te se većina ulaznica kupila po starim pravilima u kojima je uvjet bio stol na kojem je 6 osoba (bez dekica i svih rekvizita što manifestaciji daje posebnu čar) za što su se pripremili i u potpunosti organizirali.
 
1. srpnja stižu nova pravila po kojima je ulaz na manifestaciju dozvoljen samo uz covid-potvrdu ili negativan PCR ili antigenski test. Bez ikakvih daljnjih restrikcija. U dogovoru sa stožerom, organizirali smo se i osigurali sve potrebne uvjete. Međutim, po broju upita u našem inboxu primjećujemo da dosta kupaca nema uvjete za ulaz po novim pravilima. Stoga smo odlučili prolongirati još malo ovo vrijeme prilagodbe kako bi San Sustipanske Noći ostala manifestacija dosljedna svom prepoznatljivom stilu i kvaliteti tako da ćemo moći uživati na onaj dobri stari način, pod zvijezdama, na dekicama i jastucima. Bezbrižni i slobodni 
 
Novi datumi koncerata su:
 
– 10. kolovoza – Josipa Lisac
 
– 11. kolovoza – Gibonni.
 
Ovim putem se ispričavamo zbog eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum samo uz covid-potvrdu ili negativne testove. Ukoliko ste spriječeni doći na novi datum, ulaznicu možete vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen. Budimo odgovorni prema sebi i drugima.
 
 

Share.

Leave A Reply