Splićani u strahu od divljih pasa: Ozlijedili su nekoliko mački i rastrgali jednu, srećom trenutno nema djece u blizini bazena na Poljudu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Već desetak dana Splićani koji žive u blizini Poljuda suočavaju se sa strahom zbog dva psa koji ih uznemiruju i uzročnici su ogromne štete. Naime, ne socijalizirani psi su već ozlijedili nekoliko mački, a jedna je mlada mačka jučer nađena rastrgana, prepričava nam čitateljica koja nam se obratila kako bi zajednički pronašli rješenje za pse koji trebaju zbrinjavanje.

– Sreća u nesreći je što su Bazeni Poljud trenutno zatvoreni, jer bi psi bili opasnost i za na tisuće djece koja tamo budu – tvrdi čitateljica čiji su podaci poznati redakciji.

Obavijestila je policiju i nadležne institucije, ali pomak nije viđen.

Tek preostaje nadati se da će za pse biti nađeno prikladno mjesto, a da će se reagirati prije nego bude prekasno jer to obično tako biva u svakom problemu.  

– Psi nisu oni krivi, treba ih zbrinuti, a ako imaju vlasnika onda ga opaliti po džepu. Možda ih netko i prepozna, nek se javi s podatcima – tvrdi naša sugovornica.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply