Almeida: Došao sam zabijati, ali sad nisam sretan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
U remiju protiv Lokomotive najraspoloženiji igrač u redovima bilih bio je Hugo Almeida koji je postigao oba gola za Hajduk.
Hajduk je jučer u dramatičnoj završnici uspio remizirati na Poljudu sa Lokomotivom rezultatom 2:2. Najbolji igrač u redovima Hajduka bio je Portugalac Hugo Almeida koji je zabio oba pogotka za Hajduk te zaradio ovacije tribina nakon prošlotjednih zvižduka u porazu od Rijeke 0:2.
-Teška utakmica, pokušali smo dobiti, a radije bih da nisam zabio, a da smo pobijedili. To je nogomet: sad remi, zadnji put smo izgubili u zadnjoj minuti, rekao je Almeida nakon utakmice.
Portugalac je nakon 18 sekundi provedenih u igri uspio zabiti pogodak.
-Mislim da nikad nisam zabio brže! Kao što sam rekao na dolasku: došao sam zabijati, nekad uđe, nekad ne, danas sam sretan što je ušlo, ali nisam sretan jer nismo pobijedili, izjavio je Portugalac.
Nakon prošlotjednog poraza protiv Rijeke (0:2) navijači su uputili zvižduke i kritike Almeidi, ali nakon remija sa Lokomotivom Portugalac je zaradio velike ovacije sa tribina.
-Nitko ne voli zvižduke, znam da navijači dolaze podržati momčad, znam da mi želimo najbolje. Što mogu, trudim se pobijediti, momčad želi pobijediti, ali ponekad, kao danas, nije vaš dan, zaključio je Almeida.
Preuzeto sa: DALMACIJA NEWS

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: