HRT snima seriju o Dioklecijanu, traži se veći broj statista iz Splita, Sinja, Knina, Drniša…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Agencija Serena Production & Casting za HRT oglašava potrebu za većim brojem statista. Naime, za potrebe snimanja serije o caru Dioklecijanu traže muškarce u dobi od 18 do 55 godina s područja Splita, Sinja, Knina, Drniša, Vrlike i okolice koji bi glumili povorku vojnika/legionara.

– Snimanje scena odvijat će se 3., 4. i 5. svibnja u Ježeviću pored Vrlike (snimanja u Ježeviću su vezna pa je poželjno da ste dostupni sva tri dana), te 7. svibnja u Meštrovićevom atelijeru u Splitu – naveli su iz produkcije. 

Od 29. travnja do 2. svibnja održat će se kostimska proba u Ježeviću, a prijevoz iz većih gradova bit će organiziran ovisno o broju prijavljenih statista iz pojedinog mjesta. Honorar je 45 eura za dan snimanja, a za kostimsku probu 15 eura.

– Sve zainteresirane i slobodne pozivamo da ispune prijavnicu i prilože fotografije na linku: https://forms.gle/NeB2RMxRtF2jCzrH6 ili da svoje prijave pošalju na mail upisi@serenapro.hr sa sljedećim podacima: ime i prezime, godina rođenja, broj mobitela, mjesto boravišta, datume dostupnosti, konf. mjere (visina, težina, broj odjeće i broj obuće) te četiri fotografije (lice, cijeli stas i oba profila) – poručili su iz agencije.

Share.

Leave A Reply