Obiteljska tragedija u Gradu: nakon cjelodnevne svađe sin ubio majku, policija još za njim traga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dubrovnik je u šoku zbog nezapamćenog ubojstva unutar obitelji. U nedjelju, u poslijepodnevnim satima u obiteljskom stanu u ulici dr. Vlatka Mačeka na broju 2. u Čokolinu pronađeno je mrtvo tijelo starije ženske osobe (65), potvrđeno nam je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Prema neslužbenim informacijama, 34-godišnji (Đ.M) sin ubio je majku i pobjegao s mjesta zločina. Policijski službenici vrše očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja o ovom nemilom događaju.

Policija se prema obiteljskoj kući u kojoj je pronađeno tijelo mrtve žene uputila nakon dojave zabrinute članice obitelji kojoj se žena nije javljala.

Prema kazivanju stanara Čokolina, muškarac koji se sumnjiči za umorstvo prije četiri godine na dva dana bio nestao iz svoga doma, pa je za njim bila organizirana potraga u listopadu 2013. godine. Pronađen je tada iscrpljen, ali neozlijeđen na predjelu Gorice.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o osobi s psihičkim problemima, međutim susjedi o njemu kako i o njegovoj majci imaju samo riječi hvale, kaži kako su živjeli miran život, kako su ih redovno viđali kako zajedno idu u crkvu.

Tridesetčetverogodišnji bjegunac je s majkom živio u stanu u Čokolinu, i prema riječima susjeda dan prije nemilog događaja čula se svađa i galama iz njihovog doma, koja se kako kažu susjedi nastavila i u nedjelju od ranih jutarnjih sati.

U dijelu grada gdje se nalazi njihova obiteljska kuća, tijekom očevida, skoro da nitkoga nije bilo na ulici, tek po koji slučajni prolaznik koji na trenutak zastane, jer je ulica skoro pa blokirana bila od policijskih službenika u pancirkama i automobila, a takav jedan prizor nitkome nije ugodan za vidjeti.

Motiv ubojstva kako i način na koji je 65- godišnjakinja ubijena za sada su nepoznati a policijski očevid trajao je do kasno u noć.

 

Preuzeto sa: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: