OBRTNICI PREZENTIRAJU SVOJE STRUKE U SKLOPU PRAZNIKA CVIJEĆA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Početak proljeća i vrijeme uoči Uskrsa obiluje događanjima. Tako u sklopu Praznika cvijeća, imamo i dio posvećen obrtnicima.

Udruženja obrtnika Split, u sklopu 47. Praznika cvijeća ‘Marulićev cvit – Split’, dio programa posvetilo je i ugostiteljima. Nakon florista, frizera, modnih kreatora, starih zanata, manifestacija se nastavila za carskim stolom u Dioklecijanovom podrumima. Danas su se održale četiri zanimljive prezentacije.

– Obistinilo se ono što smo najavljivali godinama – da će obrtnici i obrtništvo u carskoj palači pokazati svu raskoš svojih struka. Danas su ugostitelji učili o vinima, plavom raku, maslinovom ulju i siru. Sutra će predavanje na temu Marulića održati turistički vodiči. U srijedu zatvaramo ovogodišnje izdanje na koje sam itekako ponosan, zahvaljujem se svima koji su sudjelovali – zaključio Vilim Bujević, predsjednik Udruženje obrtnika Split.

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika modnu pistu zamijenio je, kako smo već spomenuli, carskim stolom. Željeli su okupiti kolege iz Dalmacije i ponuditi im jednu edukaciju – prenosi Dalmatinski portal.

Share.

Leave A Reply