Privremene promjene na ‘Prometovim‘ autobusnim linijama: izmješta se okretište ‘šestice‘ na Kili, a mijenja se i trasa na liniji broj 14

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iz “Prometa” obavještavaju putnike da će zbog asfaltiranja na platou sadašnjeg okretišta autobusne linije broj 6 na Kili od petka, 19. ožujka, od 8 sati, do utorka, 23. ožujka, doći do izmještanja tog okretišta.

Formirat će se novo privremeno okretište sjeverno od postojećeg na novoizgrađenoj prometnici Put Kile sjever, kao i nova privremena autobusna stajališta. Obilazni pravac prometovanja linije broj 6 je Vukovarskom ulicom do trgovačkog centra “City Center one”, ulicom Brnik i Putem sv. Ižidora do navedenog okretišta u naselju Kila.

Također, promjene čekaju i putnike na liniji broj 14 (Brda – Kopilica – Dubrovačka – bolnica – Žnjan – Duilovo) od petka od 8 sati do ponedjeljka, 22. ožujka, do 6 sati zbog obnavljanja kolničkog zastora na križanju Dubrovačke i Poljičke ulice. Linija broj 14 će u oba smjera umjesto Dubrovačkom ulicom prometovati Ulicom Domovinskog rata, Zagrebačkom ulicom (preko tržnice) te Poljičkom cestom, nakon čega nastavlja uobičajenom trasom. Navedene izmjene vrijede za polaske radnim danom u 13.45 s Brda i u 14.15 s Duilova. 

Share.

Leave A Reply