SLAVLJE UZ SAŠU MATIĆA Lovren lupa po stolu na “Hiljadu stepenika”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NA krilima dirigenta Luke Modriće i dvostrukog strijelca Andreja Kramarića Hrvatska je u Kijevu srušila Ukrajinu i s 2:0 izborila je dodatne kvalifikacije za SP u Rusiji.

Kad je najviše trebalo Hrvatska je odigrala najzrelije i odličnom igrom u drugom poluvremenu produžila je nadu za plasman na Mundijal.

Vatrogasno rješenje HNS-a nakon Zlatko Dalić, koji je sjeo na klupu nakon debakla na Rujevici protiv Finske ”izmislio” je Andreja Kramarića, a ovaj mu je povjerenje vratio s dva zlata vrijedna gola.

Nakon utakmice hrvatski su reprezentativci bili presretni, totalno su se opustili, a nakon kasne večere za stolom se malo i zapjevalo.

Junak večeri, Andrej Kramarić pokrenuo je pjesmu Saše Matića ”Kralj izgubljenih stvari”, a svi ostali suigrači su prihvatili. Stihovi te pjesme posebno su dirnuli Dejana Lovrena, koji je u jednom trenutku ponesen emocijama udario šakom o stol.

Inače, Saša Matić jedan je od omiljenih pjevača hrvatskih reprezentativaca. Nedavno je napravio pravi kaos na vjenčanju Matea Kovačića.

Preuzeto sa: INDEX.HR

Share.

Leave A Reply