Danas i sutra duž Makarske rivijere čeka nas prava hajdučka fešta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prvo Hajduk igra prijateljsku utakmicu u Tučepima, a onda je u Makarskoj na redu „Bila noć“.

Krenimo redom. Danas u 14.30 sati Hajduk će u Tučepima gostovanjem u prijateljskom susretu uveličati proslavu 50. rođendana tamošnjeg četvrtoligaša Jadrana. Domaćin na čelu s predsjednikom Nikšom Viskovićem pripremio se koliko je mogao i samo se nada kako će vrijeme poslužiti. Igralište Slatina, naime, nema natkrivenu tribinu.

Glavna tribina ima mjesta za oko 400 gledatelja, a postavljena je i montažna za još oko 200. Međutim, oko ograde skupit će se još gledatelja, bit će ih sigurno i preko 600.

S obzirom na rezultatsku krizu Hajduka i sve većeg nezadovoljstva navijača, mjere sigurnosti za današnji slavljenički susret veće su nego što se očekivalo. No svi u Jadranu uvjereni su kako će događaj proteći u najboljem redu. Kako i treba.

Hajduk u Tučepe stiže bez reprezentativaca Nižića, Barryja, T. Bašića, Bosančića i Ismajlija, ali tu bi trebali biti prvotimci poput Lopeza, Radoševića, Juranovića i Gentsogloua kojima će biti priključeni igrači Hajduka II kao što su J. Bašić, Skorup, Batarelo, Šeparović, Barišić, Ćurić, Kovačević…

„Bile“ će danas voditi privremeni trener Vik Lalić koji dolazi baš iz Tučepa. Sigurno će mu biti emotivno.

A nakon fešte u Tučepima, Hajduk sutra seli u Makarsku na „Bilu noć“ koja počinje u hotelu Dalmacija u 20 sati.

Preuzeto sa: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: