“VLAŠIĆ JE ČUDO” Engleski mediji ocijenili ga kao drugog najboljeg igrača, navijači očarani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SVE ŠTO nedostaje u dosadašnjoj karijeri Nikole Vlašića (19) u Evertonu je gol. No, ako je za suditi po njegovim prvim nastupima za novi klub, samo je pitanje vremena kad će zabiti.

Nakon jako dobre igre u debaklu protiv Atalante (0:3), Vlašić je sinoć ponovno dobio priliku od prve minute, ovaj put protiv Sunderlanda u osmini finala Carabao, odnosno Liga kupu. Uz dvostrukog strijelca Dominica Calvert-Lewina, Niksi je bio najbolji Evertonov igrač, za što su mu engleski mediji dali ocjenu 7,5. Jedino je Calvert-Lewin dobio osmicu.

“Koeman je ponovno dao priliku nekolicini mladih igrača, od kojih je jako puno pozornosti počeo privlačiti Nikola Vlašić. Uvijek je tražio loptu, bio je upleten u svaku dobru Evertonovu akciju i nema sumnje da je pravo pojačanje za Everton. Upravo on je započeo akciju za prvi gol domaćina”, stoji u tekstu Daily Maila.

Bivši Hajdukov igrač dvaput je bio blizu prvog gola za Toffeese, ali je iz voleja i još jednog odličnog udarca bio neprecizan. Njegov odličan nastup nije promakao Evertonovim navijačima koji su ga nahvalili na Twitteru.

Preuzeto sa: INDEX.HR

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: